Sunday, March 25, 2012

Redwok Restaurant, again! :p

Weekend ni adalah weekend yg paling memenatkan. baru hari ahad, tp dah rasa tak cukup rest!!banyaaakkk kerjaaa sgt2,pancit!! sampaikan cik abe offer ajak g bercuti somewhere utk berehat..apapun hopefully kerja tu semua membuahkan hasil yg membanggakan.. ;) hmmm tp how lar nk kena masuk kerja esok.. huhu :( anyhow lets layan post yg dah lama terperap dlm draft ni..

Selepas duk asyik tergila bayang dgn restoran kuali merah ni (redwok), akhirnya kitorg surrender- ikut nafsu makan-start enjin kereta dan terus order makanan! hehehe sampai begitu sekali penangan redwok nih! second visit,kitorg order 4 jenis lauk jugak, tp sepinggan nasik jer.. mission mlmtu adalah utk ratah lauk sahaja! takkan tak order nasik lansung, kang fensan pulak waiter! :p



  
lauk pauk mlmtuh..

menu febret: butter crispy squid. rasa still sama eventho selepas beberapa visit.. 

selain tu kitorg order kung poh chicken.. lauk ni pun sedap! just RM9.50 sepinggan, pun sama jugak, very big potion! sedap, masam manis gitu, cuma terlalu banyak bahan2 tambahan lain dlm ni, sampai susah nak cari ayam. hehehe

 
sizzling balckpepper beef. pon sodap! diorg siap pecahkan telur dlm hotplate tuh, menjadikan kuah blackpepper tu unik dan bertambah sedap!
also cik abe insist on ordering lala kum heong febret dia tuh.. still yummieh!

even ABC ni pun the best! dia punya kekacang-cendol etc tuh banyakk giler. mmg value for money! siap snap pic guna flash lg. time ni tokey kedai dah sengih2 je dr jauh-sure hepi sbb tgk org snap pics food dia.. free2 dapat iklan, the power of blogging! :D


checkout my previous review here.

3 comments:

Ami said...

pon suke redwok hehe.acu try die punye ginger beef(diorang letak asparagus) sedap juga tue

littlehumblelynn said...

Jumaat lps pon pg sana,try beef noodle.not bad jgk.konon2 order utk auni,at last mama diorg yg perabis.mmg berhantu!

Heather said...

Hi I’m Heather! Please email me when you get a chance! I have a question about your blog. HeatherVonsj(at)gmail(dot)com